Salgservice.

Implementering af salgstrategi

Almax

Salgsservice

Implementering af salgsstrategi

 

Salgsstrategien er klar, men hvem skal implementere den? Når hverdagen kører derudaf, kan det være svært at finde tid til implementering af nye tiltag eller ny salgs-& markedsstrategi. Almax hjælper med en freelanceløsning, hvor vi arbejder for din virksomhed. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Salgsservice

 

Flaskehalse & variabler

 

I alle størrelser virksomheder opstår flaskehalse og variabler i forskellige udviklingsfaser. Eksemplerne er mange, og kunne bla. være:

– Markedsscreening af nye produkter og services

– Produktion af indhold til salgs- & marketingmateriale

– Markedsimplementering og salgsarbejde

Almax tilbyder en unik service, der gør det nemt.

Salgsservice

Leads & Salgslister

Almax tilbyder et unik koncept, som sikrer hurtig og effektiv implementering af salgsstrategi. Vi tilbyder unikke leads og salgslister fra vores eksisterende netværk. På den måde får du viden der ellers ikke er tilgængelig. Med baggrund i dette udvælger vi de bedste leads til din virksomhed og skræddersyr din kampagne. 

Ydelser og Services til håndværks-

& installationsbranchen

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på socialemedier. Almax hjælper dig med kontakten til dine leverandører og indhenter relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandling af ordre, faktura og mails? Gør det let for dine kunder med en webshop.

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. Almax hjælper dig med komplette løsninger.

EU Finansiering

 

Der allokeres årligt flere hundrede millioner kroner til små og mellemstore danske virksomheder via EU. Disse midler kan bruges til alt fra udvikling til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Hjælp til grøn omstilling

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til at sætte fokus på den grønne omstilling?

Det er en udfordring for mange virksomheder at komme i gang med den grønne omstilling. Almax hjælper med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Hos Almax har viden og værktøjer til at understøtte udviklingen og din virksomheds behov. 

 

Sags- og ordrestyring

 

Har du brug for hjælp til dit sags- og ordrestyringssystem?

Almax hjælper dig med det praktisk arbejde omkring implementering. Eksempelvis registrering af varenumre, stregkoder m.m. samt øvrige ad-hoc-opgaver, som sikrer optimal anvendelse.

Vi hjælper dig, kort sagt, med de ting, som du ikke får gjort.

Almax

 

Growing Your Customer Reach.

 

Med vores indsigt i installationsbranchen øger vi dine kunders salg af dine produkter og deres services.

Kontakt

 

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

 

Website                    Salgservice

Webshop                 Grøn Omstilling

Socialmedia            EU Finansiering

Generelt

 

Kontakt os

GDPR & Privatlivspolitk

LinkedIn