Salgservice.

Implementering af salgstrategi

Almax

Salgservice

Implementering af salgstrategi

 

Salgstrategien er klar men hvem skal implementere den? Når hverdagen kører deud af, kan det være svært at finde tid til implementering af nye tiltag eller ny salgs-& markedsstrategi.

Salgservice

 

Flaskehalse & variabler

 

I alle størrelse virksomheder opstår flaskehalse og variabler i forskellige udviklingsfaser. Eksemplerne er mange, og kunne bla. være:

– Markedsscreening af nye produkter og services

– Produktion af indhold til salgs- & marketingmateriale

– Markedsimplementering og salgsarbejde

Almax tilbyder en unik service, der gør det nemt.

Salgservice

Leads & Salgslister

Almax tilbyder et nyt og unik koncept, sin sikre hurtig og effektiv implementering ag salgsstrategi. Unikke leads & salgslister fra Almax. Vores data er leveret af “The RIght People A/S”, som researcher informationer, der ekkers ikke er tilgængelig. Med baggrund i dette udvælger vi de bedste leads til din virksomhed, og skræddersyr din kampagne. Vores data er indsamlet vie offetlig tilgængelig infomration fra eksempelvis websites, jobannoncer, artikler, databaser mm.

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på Facebook for dig. Almax hjælper dig med kontakten til dine eksisterende leverandører og får relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandlings af ordre, faktura og mails?

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

EU Midler

 

I 2021 var der allokeret 600 millioner kroner til små og mellemstore danske virkomsheder. Disse midler kan bruges til alt fra udviklilng til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Udbudsmateriale & Prækvalifikation

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til udarbejdelse preækvalifikationsmateriale til udbud?

Det er en udfordring for mange virksomheder at udarbejde materiale til udbud. Almax kan hjælpe med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Sags og ordrestyring

 

Har du brug for hjælp til dit sags- og ordrestyringssystem?

Almax hjælper dig med det praktisk arbejde omkring implementering. Eksempelvis registrering af varenumre, stregkoder m.m. samt øvrige ad-hoc-opgaver, som sikrer optimal anvendelse.

Vi hjælper dig, kort sagt, med de ting, som du ikke får gjort.

Kontakt

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

Website                    Salgservice

Webshop                 Udbudsmateriale

Socialmedia

General

Kontakt os

GDPR & Privatlivspolitk

LinkedIn