Websites.

En bedre digital firmaprofil

Almax

Websites

En bedre digital firmaprofil

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

Websites fra Almax

 

Ingen binding eller kontrakter

 

Vi hjælper dig med at få et nyt WordPress-website, og vi er med dig hele vejen indtil din nye løsning er i luften. Vi hjælper dig også med tekster, licensfrie billeder m.m, så du får en samlet løsning.

– Unikt design af din hjemmeside

– Komplet med tekster og billeder

– Vi hjælper med materialer fra dine leverandører

– Hosting via Almax til konkurrencedygtig pris

Websites

 

Et stærkere portefølje

 

Har din virksomhed tidligere, været med i større bygge projekter eller har haft nogle rigtige gode resultater? Så er det rigtigt vigtigt at kunne vise dem til fremtidige kunder som kræver en smule mere bekræftelse på dine evner. Med et website fra Almax kan vi lave en 100% dedikere portfølje side. Med en reference side vil vi hjælpe dig med at skrive et dybtindgående indlæg om hvem kunden er, valgte mærker of produkter på projekt samt. en masse billeder af resultatet på projektet.

Webshop

Implementere en webshop

Med en webshop løsning hos Almax, bruger vi det mest brugervenlig E-Handels platform Shopify. Med Shopify kan du se alt fra salgs tal til lagerstatus og ordre på din smartphone. Har du allerede en WordPress website, kan vi hjælpe dig med at implentere shopify med din nuværende website.

Læs mere for information omkring hvordan Almax, kan lave et webshop sammen med dit nye website.

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på Facebook for dig. Almax hjælper dig med kontakten til dine eksisterende leverandører og får relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandlings af ordre, faktura og mails?

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

Salgsservice

 

Salgstrategien er klar men hvem skal implementere den? Når hverdagen kører deud af, kan det være svært at finde tid til implementering af nye tiltag eller ny salgs-& markedsstrategi.

Udbudsmateriale & Prækvalifikation

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til udarbejdelse preækvalifikationsmateriale til udbud?

Det er en udfordring for mange virksomheder at udarbejde materiale til udbud. Almax kan hjælpe med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Sags og ordrestyring

 

Har du brug for hjælp til dit sags- og ordrestyringssystem?

Almax hjælper dig med det praktisk arbejde omkring implementering. Eksempelvis registrering af varenumre, stregkoder m.m. samt øvrige ad-hoc-opgaver, som sikrer optimal anvendelse.

Vi hjælper dig, kort sagt, med de ting, som du ikke får gjort.

EU Midler

 

I 2021 var der allokeret 600 millioner kroner til små og mellemstore danske virkomsheder. Disse midler kan bruges til alt fra udviklilng til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Kontakt

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

Website                    Salgservice

Webshop                 Udbudsmateriale

Socialmedia

General

Kontakt os

GDPR & Privatlivspolitk

LinkedIn