Websites.

En stærkere digital firmaprofil

Almax

Websites

En stærkere digital firmaprofil

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

Websites fra Almax

 

Ingen binding eller kontrakter

 

Vi hjælper dig med at få et nyt WordPress-website, og vi er med dig hele vejen indtil din nye løsning er i luften. Vi hjælper dig også med tekster, licensfrie billeder m.m, så du får en samlet løsning.

– Unikt design af din hjemmeside

– Komplet med tekster og billeder

– Vi hjælper med materialer fra dine leverandører

– Hosting via Almax til konkurrencedygtig pris

Websites

 

En stærkere referenceside

 

Har din virksomhed stærke referencer fra  små eller store byggeprojekter, og leveret rigtige gode resultater? Så er det rigtigt vigtigt at kunne vise dem til fremtidige kunder, som kan se jeres kompetencer. Med et website fra Almax får du  en side 100% dedikeret til dine referencer. Med en referenceside vil vi hjælpe dig med at skrive et dybteindgående indlæg om, hvem kunden er, anvendte produkter i projektet,  samt en masse billeder af det færdige resultat.

Webshop

 

Implementering af webshop

Med en webshop-løsning fra Almax, får du den mest brugervenlige E-Handelsplatform på markedet “Shopify”. Med Shopify kan du se alt fra salgstal til lagerstatus samt ordre på din direkte smartphone. Har du allerede et WordPress website, kan vi hjælpe dig med at implentere shopify med dit nuværende website.

Læs mere for information omkring, hvordan Almax kan udarbejde en webshop, som er integreret med dit website.

Ydelser og Services til håndværks-

& installationsbranchen

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på sociale medier. Almax hjælper dig med kontakten til dine leverandører og indhenter relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandling af ordre, faktura og mails? Gør det let for dine kunder med en webshop.

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. Almax hjælper dig med komplette løsninger.

EU

Finansiering

 

Der allokeres årligt flere hundrede millioner kroner til små og mellemstore danske virksomheder via EU. Disse midler kan bruges til alt fra udvikling til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Hjælp til grøn omstilling

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til at sætte fokus på den grønne omstilling?

Det er en udfordring for mange virksomheder at komme i gang med den grønne omstilling. Almax hjælper med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Hos Almax har vi viden og værktøjer til at understøtte udviklingen og din virksomheds behov.

 

Almax

 

Growing Your Customer Reach.

 

Med vores dybe indsigt i installationsbranchen øger vi salget af dine produkter, ydelser og services.

Kontakt

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

Website                   EU Finansiering

Webshop                 Grøn Omstilling

Socialmedia