Webshop.

Brancheløsning til installatører

Almax

Webshop

Brancheløsning til installatører

 

Digitaliser dit salg med en webshop…  

Du kan overlade den administrative salgsproces til din webshop. Almax tilbyder dig en, alt i en løsning, hvor din webshop er integreret med dit website. Dine kunder kan dermed finde information om dine produkter og services hele døgnet. 

Komplet løsning 

Ingen binding eller kontrakter 

Du kan spare meget af din tid på at overlade det administrative salgsarbejde til en webshop. Og så har butikken tilmed åbent hele døgnet. 

Almax hjælper dig helt i mål med produkter, tekster og øvrig information.  

En webshop styrker din digitale profil og øger salget af dine produkter og services. 

 

Webshop

 

Alt i en

 

Med en webshop løsning fra Almax, får du den mest brugervenlige E-Handelsplatform på markedet. Har du allerede et website, kan vi hjælpe dig med at implementere den helt rigtige løsning på dit nuværende website. 

Ønsker du en integreret løsning, hvor din webshop indgår, som en naturlig del af dit website, hjælper vi ligeledes med dette. Med en webshop fra Almax får du en professionel løsning, hvor trends og kampagner fra dine favorit-brands kan vises. 

Ydelser og Services til håndværks-

& installationsbranchen

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på sociale medier. Almax hjælper dig med kontakten til dine leverandører og indhenter relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandling af ordre, faktura og mails? Gør det let for dine kunder med en webshop.

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. Almax hjælper dig med komplette løsninger.

EU

Finansiering

 

Der allokeres årligt flere hundrede millioner kroner til små og mellemstore danske virksomheder via EU. Disse midler kan bruges til alt fra udvikling til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Hjælp til grøn omstilling

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til at sætte fokus på den grønne omstilling?

Det er en udfordring for mange virksomheder at komme i gang med den grønne omstilling. Almax hjælper med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Hos Almax har vi viden og værktøjer til at understøtte udviklingen og din virksomheds behov.

 

Almax

 

Growing Your Customer Reach.

 

Med vores dybe indsigt i installationsbranchen øger vi salget af dine produkter, ydelser og services.

Kontakt

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

Website                   EU Finansiering

Webshop                 Grøn Omstilling

Socialmedia