Webshop.

Spar tid med salg

Almax

Webshop

Spar tid med salg

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandlings af ordre, faktura og mails?

Så kan du overlade den administrative salgsproces til dit website. Almax tilbyder dig en, alt i en løsning, hvor du har dit website inklusiv webshop, hos os. Dine kunder kan dermed finde information og handle direkte hos dig.

Med vores dybe indsigt i installationsbranchen øger vi dine kunders digitale salg af dine produkter og deres services.

Webshops fra Almax

 

Ingen binding eller kontrakter

 

Er du enten en VVS eller EL installatør så kan du spare meget af din tid på at overlade meget af det adminstrative arbejde til din hjemmeside. Føler du at du bruger for meget tid på at behandle salg og ordre med dine kunder? Så kan en webshop være med til at tage noget af den vægt fra dig.

Almax er her ikke kun for at sælge dig et pænt “digitalt visitkort”. Vi er her for at løse din problemer med digitalisering.

Webshop

 

Alt i en

 

Med en webshop løsning hos Almax, bruger vi det mest brugervenlig E-Handels platform Shopify. Med Shopify kan du se alt fra salgs tal til lagerstatus og ordre på din smartphone. Har du allerede en WordPress website, kan vi hjælpe dig med at implentere shopify med din nuværende website.

Har du ikke en wordpress site, har vi også en wordpress løsning som kan tilkøbes med Almax E-Commerce løsningen. Almax vil ikke kun udvikle et site til din virksomhed. Produkt, pris og billede opsætning er inkluderet i pakken.

Webshop

Mobilvenligt design

Største delen af web-traffik kommer fra mobile enheder. Derfor er det også vigtigt at dit firmas webshop system kan tage imod betalinger men ikke mindst gøre det til en brugervenlig oplevelse for dine kunder. Almax sørger altid for at alle vores design og systemer responsivt til alle enheder.

Lad ikke dit webdesign skræmme kunder væk. Kontakt os i for rådgivning og ideer til, hvordan vi kan gøre dit website responsivt.

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på Facebook for dig. Almax hjælper dig med kontakten til dine eksisterende leverandører og får relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

EU Midler

 

I 2021 var der allokeret 600 millioner kroner til små og mellemstore danske virkomsheder. Disse midler kan bruges til alt fra udviklilng til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

Salgsservice

 

Salgstrategien er klar men hvem skal implementere den? Når hverdagen kører deud af, kan det være svært at finde tid til implementering af nye tiltag eller ny salgs-& markedsstrategi.

Udbudsmateriale & Prækvalifikation

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til udarbejdelse preækvalifikationsmateriale til udbud?

Det er en udfordring for mange virksomheder at udarbejde materiale til udbud. Almax kan hjælpe med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Sags og ordrestyring

 

Har du brug for hjælp til dit sags- og ordrestyringssystem?

Almax hjælper dig med det praktisk arbejde omkring implementering. Eksempelvis registrering af varenumre, stregkoder m.m. samt øvrige ad-hoc-opgaver, som sikrer optimal anvendelse.

Vi hjælper dig, kort sagt, med de ting, som du ikke får gjort.

Kontakt

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

Website                    Salgservice

Webshop                 Udbudsmateriale

Socialmedia

General

Kontakt os

GDPR & Privatlivspolitk

LinkedIn