Mio New Energy & Fynsk Erhverv

Energiløsninger på Odense Havn

Fremtidens Markedsposition for din virksomhed

MIO New Energy tager afsæt i at videreudvikle Odenses bæredygtige udvikling for energiforsyningen i det nære miljø. Odense har unikke muligheder for at skabe værdifulde investeringer og aktiviteter indenfor energisystemer, som understøtter byens udvikling.

Du har nu mulighed for at komme helt tæt på havnens store aktører

A. Enggaard v/ Kim Marcussen

A. Enggaard er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. Vi er en familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed. Vi løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.

Olav de Linde v/ Lars Friis

Ejendomsselskabet Olav de Linde er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 500.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København.

Odense Kommune v/ Borgmester Peter Rahbæk Juel

MIO New Energy v/ Lars Christian Jensen

Hvad er New Energy? New Energy-begrebet er baseret på genbrug og absorbering af energi, som konverteres til ny anvendelse. Dette sker via eksisterende anlæg og produkter. Der er tale om bæredygtige energiløsninger med fokus på langsigtede, helhedsorienterede og implementerbare løsninger på tværs af energisektorer, såkaldt sektorkobling, indenfor vedvarende varme- og klimaenergiløsninger.

Kom tæt på de store aktører

Der er invivteret et udvalgt af de største aktører indenfor bygge- og installationsbranchen. Et program med masser af indsigt og muligheder for at skabe et godt netværk indenfor branchen. Der vil blive budt på middag hos Alfred & Kamilla som er placeret i hjertet af Odense Havn. 

Tilmeldingsfristen er d. 21. Januar

En ny kobling af energi & data

Koblingen mellem energi og data giver nye forretningsmuligheder for både EL, IT, Ventilation VVS virksomheder og leverandører til byggebranchen. Effektiv drift giver stpre energibesparelser og nye indtjeningsmuligheder. Derfor er det afgørende for aktører på tværs af bygge. & installationsbranchen at finde den rette vej for, hvordan brug af energidata kan styrke virksomheden

Ekslusiv invitaion til dig og din virksomhed

Til arrangementet er der invisteret en udvalgt kreds af virksomheder indenfor bygge- og installationsbranchen. Måske din virksomhed skal være med i en af fremtidens energiløsninger på Odense Havn. Her muligheden for dialog med aktørerne.

Torsdag d. 27. Januar 2022

Kl. 16:00

Velkomst v/ Jytte Reinholdt Fynsk Erhverv

Indlæg fra Odense Borgmester Peter Rahbæk Juel

Indlæg fra A. Enggaard v/ Kim Marcussen

Indlæg fra Olav de Linde v/ Lars Friis

 

Kl. 16:45

Energiløsninger fra partnere i MIO New Energy

 

Kl. 17:00

1:1 samtaler med A. Enggaard (bookes)

1:1 samtaler med Olav de Linde (bookes)

1:1 samtaler med MIO New Energy (bookes)

 

Kl. 18:00

Netværk og middag på Alfred & Kamilla

Deltagerpris for partnervirksomheder i Fynsk Erhverv kr. 995,-

Deltagerpris for øvrige virksomheder kr, 1.895,-

Afholdes i lokalerne hos Alfred & Kamilla, Sverigesgade 16, 5000 Odense C

Arrangementet har begrænset antal pladser. Tilmeldingen og ønske om 1:1 samtaler inden d. 21. 01. 2022 til

fynskerhverv@fynskerhverv.dk/mio-new-energy/