Prækvalifikation & Udbud.

Installation, Byggeri & Energi

Prækvalifikation

& udbud

Installation, Byggeri

& Energi

 

Arbejder du i byggebranchen og mangler ressourcer til udarbejdelse preækvalifikationsmateriale til udbud?

Det er en udfordring for mange virksomheder at udarbejde materiale til udbud. Almax kan hjælpe med hele processen eller dele af den, afhængig af din virksomheds behov.

Prækvalifikation fra Almax

 

Udarbejdelse af materiale

 

Vi har store erfaring med at lave professionelt og gennemarbejdet materiale.

I tæt dialog med dig udarbejder vi virksomhedsbeskrivelse, reference, cv’er med mere. Vi er vant til at arbejde med individuelle behov og udarbejder eksempelvis projektrefer- encer efter dine behov.

Hvad koster det?

Almax udarbejder et fast tilbud til dig, så du kender prsien på materialet. Du får ligeledes materiale, som di kan bruge i fremtiden:

– Skabeloner til projektreferencer

– CV-Skabeloner

– FIrmabeskrivelse

Prækvalifikation & Udbud

 

Vores filosofi

 

Vi tror på at udvikling skabes ved at gøre tingene anderledes, hvor den sande værdi skabes ved at konvertere teori til praksis.

Indenfor vores fokusområder samler vi markedsviden og følger trend, som konverteres til konkrete værktø- jer. Dette sætter vores kunder og samarbejdspartnere i stand til hurtigt og effektivt at få det maximale ud af deres indsats.

Almax tilbyder ydelser og services indenfor administration, salg, marketing og udvikling, som gør det let at håndtere branchens udfordringer.

Prækvalifikation & Udbud

Hvordan skaber vi værdi?

Almax er en netværksbaseret virksomhed, hvilket betyder, at vi altid stiller de bedste kompetencer til rådighed i en proces, således opgaven bliver løst mest professionelt og giver den størst mulige værdi til vores kunder.

Dette gør det mulig at yde specialistservice indenfor både B2B, konsortier samt offentlig og private samarbejder. Vores tilgang til et samarbejde er altid ambitiøst, fokuseret og baseret på konkret målsætning.

Vi tilbyder en ligetil og transparent forretnings- og samarbejdsmodel, hvor gensidig værdi og udvikling altid er i fokus. Vores primære bidrag er specialiseret konsulentarbejde indenfor vores fokusområder og forretningsområder:

– Byggeri
– Industri
– Landbrug & Agrotech Handel & service

Socialmedia

 

Vi poster relevant indhold for din virksomhed på Facebook for dig. Almax hjælper dig med kontakten til dine eksisterende leverandører og får relevant materiale. Vi laver opslaget færdigt og poster det ifølge aftale med dig.

Webshops

 

Man skal altid bruge tiden på det man kan have mest indflydelse på.  Bruger din virksomhed for meget tid på lange e-mailkorrespondancer, eksempelvis om hvilke produkter dine kunder har brug for? Og derefter tid på behandlings af ordre, faktura og mails?

Websites & SEO

 

Et website er ligesom din fysiske butik eller værksted. Er din butik ikke indbydende vil kunden hurtigt gå igen. Det samme princip er gældende for dit website. Derfor skal dit website være indbydende og brugervenligt for de besøgende. Det skal være nemt at navigere rundt i, og finde de svar dine kunder mangler. 

Salgsservice

 

Salgstrategien er klar men hvem skal implementere den? Når hverdagen kører deud af, kan det være svært at finde tid til implementering af nye tiltag eller ny salgs-& markedsstrategi.

EU Midler

 

I 2021 var der allokeret 600 millioner kroner til små og mellemstore danske virkomsheder. Disse midler kan bruges til alt fra udviklilng til den grønne og digitale omstilling. Hvert år bliver der åbnet for puljer som Almax kan hjælpe din virksomhed med at søge midler til.

Sags og ordrestyring

 

Har du brug for hjælp til dit sags- og ordrestyringssystem?

Almax hjælper dig med det praktisk arbejde omkring implementering. Eksempelvis registrering af varenumre, stregkoder m.m. samt øvrige ad-hoc-opgaver, som sikrer optimal anvendelse.

Vi hjælper dig, kort sagt, med de ting, som du ikke får gjort.

Kontakt

 

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

Telefon: +45 31 61 07 67

Mail: asl@almax.dk

Ydelser

 

Website                    Salgservice

Webshop                 Udbudsmateriale

Socialmedia

General

 

Kontakt os

GDPR & Privatlivspolitk

LinkedIn