Almax hjælper virksomheder med at skabe sammenhæng mellem kommerciel og bæredygtig udvikling.

Vi integrerer det bæredygtige med det kommercielle i dine produkter og ydelser. Vi rådgiver virksomheder om strategi og tiltag, så forbrug og produktion optimeres til et ansvarligt og bæredygtigt niveau. Dermed tages der højde for virksomhedens påvirkning af omverdenen. Almax hjælper med konkret kommunikation og produkter, som tager højde for dette.

VERDENSMÅL 7 : BÆREDYGTIG ENERGI
Mio New Energy
 

Vi faciliterer netværk, som hjælper vores kunder til at implementere bæredygtige energiløsninger. Efterspørgslen på bæredygtig energi er heldigvis stigende. Vores netværk hjælper med at udvide samarbejdet mellem forskellige virksomheder, så de sammen trækker i en bæredygtig retning. Sammen øger vi andelen af vedvarende energi i det samlede energiforbrug. Eksempelvis netværket Mio New Energy.

VERDENSMÅL 8 : ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Vi gør bæredygtighed til en del af virksomhedskulturen

Vi gør nødvendigheden ved et bæredygtigt fokus til en dyd. En stærk virksomhedskultur, skal sikre fokus på anstændig økonomisk vækst. For os er et bæredygtigt fokus det mest anstændige. Derfor arbejder vi med at inkorporere bevidsthed om bæredygtighed i hele virksomhedskulturen i de virksomheder, vi rådgiver.

VERDENSMÅL 17 : PARTNERSKABER FOR HANDLING

Leverandører, kunder og samarbejdspartnere, som fokuserer på bæredygtig udvikling, er vigtige for os

Ved at engagere os i feltet bæredygtig udvikling indenfor byggebranchen, er vores ambition at mobilisere en hel branche til at skabe det laveste forbrug i forhold til kundens behov og påvirkningen af miljøet. Dette gør vi ved at etablere samarbejder, der fremmer udvikling, udbredelse og spredning af miljømæssig fornuftige teknologier på gunstige vilkår.

Kontakt Lars Christian Jensen og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med en beskrivelse af dine verdensmål på mobil 40 43 77 59 eller på mail lcj@almax.dk